Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 9:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prvý videoklip k alubmu Ultra! Ultra! je na svete. Objavujú s v ňom starí aj noví PSH

HUDBA
Uložiť Uložené

Vladimir 518 chystá ďalšiu sólovú dosku, ktorá sa medzi fanúšikov dostane 25.5., a tak nadišiel čas poodhaliť čosi viac.

Ak ste si doteraz mysleli, že epileptický vizuál k zatiaľ vydanému singlu Krev neni voda je zároveň aj videoklipom, tak vás teraz veľmi radi vyvedieme z omylu. Ten totiž prichádza práve teraz. Ako hlavný motív sa singlom prelína bratské puto medzi oboma členmi PSH, a tak by alternatívny názov mohol pokojne znieť Zpátky do dnů 2. Silná atmosférická vec, ktorú netradičné spracovanie klipu len podčiarkuje. Pri jeho vzniku stál režisér Honza Zajíček alias Skarfa (kreativní support) a na jeho finálnej podobe sa podieľali aj Andrej Gémeš (animácie), Vít Hradil (kamera) a Jan Matoušek (grafický support).

Track Krev neni voda s hudobnou produkciou od Mike Trafika nájdete už 25. mája na v poradí treťom sólovom albume Vladimira 518, ktorá dostala názov  Ultra! Ultra! a po prvý krát bude k dispozícii v presne tento deň na release party pred pražským klubom Neone. A ak chcete vedieť, čo špeciálne si Vláďa prichystal v rámci krstov, určite sa dostavte na jednu z troch obrovských shows v Prahe, Brne alebo Ostrave, ktoré sa už nikdy opakovať nebudú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia