Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2017, 10:50
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Mali ste počas valentínskeho večera sex? Nečakaná otázka spôsobila u niektorých okoloidúcich poriadne trápne chvíľky a zaváhania

ZAUJÍMAVOSTI VALENTÍN
Uložiť Uložené

Jimmy Kimmel vie, ako otázkami ľudí zaskočiť.

Americký moderátor Jimmy Kimmel pravidelne posiela členov svojho štábu na ulicu s kamerou a mikrofónom, aby zastavili okoloidúcich ľudí a spýtali sa ich niekoľko otázok. Niekedy im napríklad ukazuje najnovší iPhone, ktorý je v skutočnosti ten súčasný a inokedy sa ich zase pýta, či sa im páčia nové Yeezys kúpené za pár dolárov na Amazone. Pri príležitosti sviatku menom Valentín nechal svojich zamestnancov oddychovať, ale na druhý deň ich zase vyslal na ulicu s jednoduchou úlohou. Predpokladá sa, že zamilované páry by si mali svoj valentínsky večer užiť v posteli, a tak dostávali zastavené dvojice otázku, či mali [na Valentína] sex. Diváci priamo v štúdiu potom s Jimmym hádali, či teda mali alebo nemali, ale niektoré dvojice svojimi odpoveďami skutočne prekvapili a nechýbali ani mierne trápne situácie. Jeden chlapík zo Švédska si až na druhý raz spomenul, že valentínsky sex si užil už ráno a ďalší chlapík dostal od frajerky za svoj výkon hodnotenie 9,2. 

Domov
Zdieľať
Diskusia