Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2012, 17:59
Čas čítania 0:00
refresher team

Súťaž o 5 lístkov na koncert Rytmusa a Dary v TN

REFRESHER
Uložiť Uložené

Zasúťaž si o lístky na akciu s Rytmusom, Darou alebo Egom.

Súťaž o 5 lístkov na koncert Rytmusa a Dary v TN

Súťaže o lístky na koncerty Drsného Rytmusa sú u nás pomerne často opakujúca sa záležitosť. Nič na tom nemienime meniť a máme tu súťaž ďalšiu, tentokrát o lístky na koncert v Trenčíne, konkrétne v Cinema Movie's Clube, 4. mája, kde okrem spomínaného Rytmusa, vystúpia aj Ego, Dara, Mad Skill a Dj Popper. Celé sa to zorganizuje pod záštitou Ruka Hore. Bude to vôbec prvý koncert, kde sa objavia Rytmus a Dara spolu na pódiu doprevádzaní tanečnicami z SDA. Okrem iného, zaznie aj známy hit Party DJ, pod ktorého produkciu sa podpísal Dj Wich. Myslím, že všetko podstatné bolo napísané, sleduj pravidlá a súťaž o 5 lístkov na túto akciu.

__________________________________________________________________________
Pravidlá súťaže:


1. E-mail odosielajte na adresu [email protected], predmet správy uveďte RukaHore. Do emailu nezabudnite pridať vaše meno, aby sme neskôr vedeli zverejniť výhercu.
 
2. Ďalšou podmienkou výhry je byť fanúšikom FB stránky  REFRESHER.sk. Ak náhodou nemáš facebook, sleduj nás na twitteri.
 
3. Súťaž trvá od 7. 4 .2012 do 30. 4. 2012, 23:59. Výhercov vyžrebujeme náhodne a mená zverejníme na našom facebooku. Sledujte náš facebook ak sa vaše meno objaví medzi výhercami, kontrolujte si mailbox.
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia