Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2017, 13:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Filmový Aquaman Jason Momoa sa stáva štvanou zverou v násilím nabitom traileri pre surovú seriálovú novinku Frontier od Netflixu

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Osemnáste storočie, drsné prostredie Severnej Ameriky a neľútostné krvavé boje. To všetko si budeme môcť vychutnať už o niekoľko dní.

Streamovací gigant menom Netflix to s tým zvýšením počtu originálnych seriálov myslel naozaj vážne. A aby toho nebolo málo, svojej nadchádzajúcej novinke s názvom Frontier dokonca verí natoľko, že jej rovno odklepol už aj sériu s poradovým číslom dva. Samotná zápletka pritom vôbec neznie nejako extra objavne. Oveľa lepšie je už na tom ale nižšie priložený oficiálny trailer, ktorý okrem predstaviteľa filmového Aquamana v hlavnej úlohe sľubuje aj nehostinné prírodné prostredie a poriadne surovú atmosféru plnú násilných stretov.

Príbeh tejto akciou nabitej a dobrodružnej drámy nám predstaví polovičného domorodca a zároveň polovičného Íra Declana Harpa (Jason Momoa - Justice League, seriál Game of Thrones), ktorý sa zapletie do neľútostného boja o kontrolu nad obchodom s kožušinou medzi pôvodnými kmeňmi a európskymi kolonizátormi v Severnej Amerike neskorého osemnásteho storočia. Vzájomné spory budú vyrozprávané z rôznych uhlov pohľadu a divák si tak vďaka tomu vychutná svet, kde vyjednávania znepriatelených strán neprebiehajú iba v pokojnejšom duchu pri spoločnom stole, ale aj v centre poriadne násilných a krvavých konfliktov.

Odporúčané
RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu RECENZIA: Aquaman a stratené kráľovstvo zostáva v tieni prvého dielu 21. decembra 2023, 18:00

Za vznikom seriálu stoja Rob Blackie, Peter Blackie a spolu s nimi aj Brad Peyton (Incarnate, San Andreas), ktorý sa okrem zastávania pozície výkonného producenta bude podieľať aj na samotnej réžii. A to konkrétne dvoch epizód. Tie ďalšie by si mali rozdeliť Ken Girotti (Daredevil, Vikings), Kelly Makin (Flashpoint, Vikings) a John Vatcher (Republic of Doyle). Čo sa hereckého obsadenia týka, tak popri už spomínanom Momoovi sa objaví aj Alun Armstrong, Allan Hawco, Landon Liboiron, Greg Bryk, Shawn Doyle, Tantoo Cardinal či Jessica Matten. Netflix sprístupní všetkých šesť epizód prvej série už 20. januára 2017. Zaujal vás trailer natoľko, aby ste dali tomuto projektu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia