Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2016, 16:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Jumanji s Dwayneom Johnsonom nás tentokrát zavedie do exotického sveta videohier

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Natáčanie je v plnom prúde a vďaka sociálnym sieťam sme sa konečne dozvedeli niekoľko úplne nových a zaujímavých informácií.

Natáčanie nového Jumanji, ktoré bude predstavovať pokračovanie obľúbenej klasiky z roku 1995, je už v týchto chvíľach v plnom prúde a keďže Dwayne Johnson svojich fanúšikov pravidelne zásobuje množstvom rôznych zaujímavostí, bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa objaví aj niečo v súvislosti s vyššie spomínaným sequelom. A presne tak sa aj stalo. Po minulotýždňovom, vôbec prvom oficiálnom pohľade na ústrednú štvoricu (pod textom), ktorú okrem Johnsona tvorí ešte Kevin Hart, Karen Gillan a Jack Black, sme sa tak konečne dozvedeli aj čo-to o príbehu a ďalších hereckých prírastkoch.

K dávnejšie oznámenej Morgan Turner sa teda pridáva aj Alex Wolff, Ser’Darius Blain či Madison Iseman. Pokiaľ vám však tieto mená nehovoria absolútne nič, vôbec nezúfajte. Títo „Jumanji Juniors“, ako ich Dwayne označil vo svojom príspevku na Twitteri, by si totiž vo filme mali zahrať tínedžerov, ktorí budú vtiahnutí do Jumanji videohry. Tam na seba vezmú podobu avatarov (Johnson, Hart, Gillan, Black) a pokúsia sa vypátrať akýsi klenot. O jednotlivých hrdinoch zatiaľ vieme iba toľko, že avatar menom Dr. Smolder Bravestone, ktorého stvárni práve The Rock, by mal patriť postave Alexa Wolffa. Viac informácií snáď dostaneme už čoskoro. Réžiu má pod palcom Jake Kasdan, premiéra je momentálne naplánovaná na 27. júla 2017 a vy si môžete v závere vychutnať ešte spomínané obrázky a jedno video z natáčania.

Pokračovanie Jumanji s Dwayneom Johnsonom nás tentokrát zavedie do exotického sveta videohier
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia