Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2016, 15:44
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Materský inštinkt neklame. Po 3 rokoch sa vrátil domov o 20 kíl ľahší a aj keď ho otec nespoznal, matka ho rýchlo prekukla

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Prekvapenie, aké jeho rodičia určite nečakali.

Hadi pochádza z Indonézie a keď sa mu naskytla príležitosť odísť študovať na univerzitu do Londýna, dlho neváhal a vydal sa do sveta. Bolo mu to aj trochu ľúto, pretože so svojou rodinou stratil do veľkej miery každodenný kontakt a len tak sa domov nemohol vracať, pretože letenka bola na pravidelné cestovanie domov príliš drahá. Po troch rokoch a úspešnom zvládnutí štúdia, počas ktorého mimochodom Hadi stratil aj 20 kilogramov zo svojej hmotnosti, sa rozhodol prekvapiť svojich rodičov nečakaným návratom domov. Dohodol sa s jedným zo svojich bratov, v reštaurácii sa posadil hneď vedľa stola, kde sa usadili aj jeho rodičia a tváril sa nenápadne. Jeho matka ho však prekukla už na začiatku, keď sa začala vypytovať, či sa im ten chlapec vedľa nepodobá na Hadiho, na čo jej manžel povedal, že určite nie, veď tento chlapec je oveľa pohľadnejší. Nakoniec všetko vyšlo najavo a Hadi sa priznal, najskôr mame a potom aj otcovi, ale tí ešte dlho nemohli uveriť, že sa im syn konečne vrátil domov. Materský inštinkt teda nikdy neklame.  

Domov
Zdieľať
Diskusia