Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2016, 23:38
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Žiadne lacné ľakačky, napínavý trailer pre horor Čarodejnica zobrazuje prekliatu rodinu, v ktorej nikto nikomu neverí

FILMY A SERIÁLY THE WITCH
Uložiť Uložené

Prekliata rodina, prekliate zvieratá, prekliate myšlienky. Atmosférický trailer pre horor The Witch pôsobí lepším dojmom, než 90% novodobých hororov.

Už skoro pol roka nás The Witch (Čarodejnica) láka na premiéru atmosférickými trailermi. Niet pochýb, že tento horor ponúkne aj typické ľakačky a jump-iny s krvavými tvárami či monštrami, taktiež sa ale môžeme dočkať spirituálneho zla, ktoré ovládlo početnú rodinku a všetko živé v jej blízkosti. Rovnako ako prvý, aj druhý trailer je atmosférický v zmysle postupného budovania napätia, duchariny a neznámeho zla, ktoré nad rodinkou vytvára čierne mraky. Hlava rodiny, manžel a otec 5 detí je nútený pod hrozbou odvinenia zo strany cirkvi opustiť svoje bydlisko a pobrať sa s rodinkou ďaleko preč. Skončia na okraji lesa, z ktorého postupne začnú vychádzať paranormálne tvory. Najprv zmizne dieťa, potom jedno posadne démon. Dôvera sa začína vytrácať a rodinné putá pretrhávať. 

The Witch je festivalovka, ktorá sa dostane do kín, pričom niet pochýb, že ide o kvalitný film, nielen strašidelný horor. O réžiu sa postaral Robert Egger, ktorý si odniesol z festivalu Sundance za snímku aj cenu najlepšieho domáceho režiséra. Navyše ide o jeho debut. The Witch má premiéru 19. februára, u nás premiéra stanovená nie je, no Česi sa dočkajú 24. marca. Upútal vás trailer?

Žiadne lacné ľakačky, napínavý trailer pre horor Čarodejnica zobrazuje prekliatu rodinu, v ktorej nikto nikomu neverí
Domov
Zdieľať
Diskusia