Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2015 o 9:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najlepšie vyzerajúca videohra vôbec? Uncharted 4 ukazuje nádhernú grafiku a neuveriteľne lákavú hrateľnosť

TECH
Uložiť Uložené

Naughty Dog nesklamalo ani tentoraz. Na Sony E3 pressku prinieslo ďalší dlhý gameplay z Uncharted 4 a všetkých opäť posadili na zadok.

Uncharted 4: A Thief’s End by malo vyjsť na jar budúceho roku. Bohužiaľ, veľa informácií o ňom od štúdia Naughty Dog nemáme, a tak musíme vychádzať z gameplay trailerov. Sami usúďte, či je to tak lepšie, než keď sa nám odkrývalo napríklad GTA V, a to postupnými návalmi informácií a screenshotov. Mne osobne rovnako tak imponujú aj videá, obzvlášť, ak sú takéto úžasné a dychberúce, ako je tomu v prípade gameplayu pre Uncharted 4, ktorý uzavrel Sony E3 press konferenciu. 

Nie je to len grafika, ktorá nás ohúri. Bojový systém vyzerá byť hlboko prepracovaný, rovnako ako fyzika, interakcia s prostredím, detaily ako AI nepriateľov, ktorá ich núti reagovať na vaše zásahy do ich tiel, drobná deštrukcia, meniaci sa tvar vriec, do ktorých prenikajú náboje a tak ďalej a tak ďalej. Nedá mi rýpnuť si ani do Need for Speed, keďže sa mi vidí, že aj Uncharted má lepší jazdný model. Ten hrá vo videu nižšie veľkú úlohu, keďže Drake so Sullym unikajú nepriateľom v džípe, snažiac sa tak dochytiť priateľa Sama. Gameplay je geniálny od prvej po poslednú sekundu a mohol by som ho tu rozoberať aj vo forme malého preview, ja radšej raz vidím, ako stokrát prečítam, a tak radím aj vám, aby ste si našli čas a pozreli video nižšie. Viac informácií o hre si prečítajte tu, no a ja sa budem snažiť priniesť vám obsiahly článok hneď, ako k jeho vytvoreniu bude dostatok materiálu. Uncharted 4 vychádza na jar (snáď nie jeseň) 2016.

Späť
Zdieľať
Diskusia