Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2023, 14:36
Čas čítania 0:37
Tereza Patočková

Influencerka na svadbe zakryla cedule s núdzovým východom, nepáčili sa jej na fotkách. Na Tiktoku dostala poriadnu nálož

Influencerka na svadbe zakryla cedule s núdzovým východom, nepáčili sa jej na fotkách. Na Tiktoku dostala poriadnu nálož
Zdroj: Unsplash/Luis Tosta/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI SVADBA
Uložiť Uložené

Snaha módnej influencerky predviesť svoju honosnú svadbu na sociálnych sieťach sa zmenila na poriadny hejt. Ľudia na Tiktoku ju odsúdili za to, že ohrozila životy svadobčanov.

Bridget Bahlo, zakladateľka módnej spoločnosti The Bar, sa nedávno stala virálnou na Tiktoku vďaka svojej svadbe v New Yorku. Prečo? Zakryla totiž cedule s núdzovým východom v mieste konania svadby. Dôvod? Nepáčili sa jej na fotkách.

Všetko v miestnosti bolo esteticky dotiahnuté do posledných detailov, a ako sa pochválila influencerka, jej cit pre detail zašiel až tak ďaleko, že zakryla červené cedule EXIT, ktoré by mohli farebne narušovať fotky. „Myslím na detaily,“ okomentovala svoj nápad, ktorý sa okamžite stretol s výsmechom.

„Väčšina svadobných fotografov to dokáže ľahko upraviť,“ komentoval jeden z používateľov na Tiktoku. „Toto by bolo perfektné na moju svadbu s témou požiar v továrni na výrobu tričiek,“ uviedla iná osoba. „Nabudúce zatvor a zamkni aj všetky východy, aby ste mali lepšie osvetlenie,“ zavtipkoval ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia