Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. júla 2023, 11:47
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

VIDEO: 80-tisíc fanúšikov na koncerte Travisa Scotta v Miláne spôsobilo zemetrasenie

HUDBA KONCERTY SPRÁVY ZO SVETA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Niektorým obyvateľom v meste sa počas Travisovej šou triasol nábytok.

Americký raper Travis Scott sa aktuálne nachádza na svojej európskej koncertnej šnúre, počas ktorej vystúpil už v Taliansku, Holandsku a onedlho ho čaká známy hiphopový festival Rolling Loud v Portugalsku. 

Odporúčané
Lil Baby: Za 3 roky kariéry dobehol Princea a Paula McCartneyho. Boli sme na koncerte aktuálne najhorúcejšieho rapera na svete Lil Baby: Za 3 roky kariéry dobehol Princea a Paula McCartneyho. Boli sme na koncerte aktuálne najhorúcejšieho rapera na svete 31. júla 2022, 9:30

V piatok 30. júna počas jeho šou na dostihovej dráhe La Maura v Miláne skákal pod stagom obrovský dav. Tvorilo ho až 80-tisíc fanúšikov, a to aj napriek vlhku z prívalových dažďov v uplynulom mesiaci. Rozvášnený dav a hlasná hudba vychádzajúca z areálu spôsobili dokonca jemné otrasy v okolí. 

Koncert sa totiž uskutočnil blízko obytnej štvrte a pre vibrácie sa niektorým obyvateľom počas Travisovej šou doslova triasol nábytok. Na menšie zemetrasenie v časti Milána dokonca upozornila aj regionálna stanica TGR Lombardia štátnej televízie RAI.

Zábery, ktoré odvysielala v reportáži, zobrazujú, ako sa ľuďom v domoch triasli poličky, detské hračky či rastliny počas koncertu americkej rapovej hviezdy na festivale I-Days Milano Coca-Cola. Na tomto festivale okrem Travisa vystúpili aj hviezdy ako Rosalía, Red Hot Chili Peppers či Arctic Monkeys.

@salvatorecarnevale_ EARTHQUAKE IN MILAN BY LA FLAME #travisscott #travisscottmilano #idays2023 #cactusjack #live #utopia #goat ♬ Aye (feat. Travis Scott) - Lil Uzi Vert

Domov
Zdieľať
Diskusia