Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
10. apríla 2023, 10:09
Čas čítania 0:50

Veľká lúpež v Appli: Zlodeji sa vlámali cez vedľajšiu kaviareň, kde do steny vyrezali dieru. Ukradli tovar za pol milióna

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zlodeji sa vlámali cez vedľajšiu prevádzku.

Do Apple predajne v americkom Seattli sa v nedeľu v noci vlámala skupina zlodejov a ukradla si tovar v hodnote pol milióna dolárov. Podľa VICE sa lupiči najskôr po záverečnej vbúrali do vedľajšej kaviarne a do steny v kúpeľni vyrezali malý otvor, cez ktorý preliezli do tech predajne. Keďže do predajne nevstúpili cez dvere, vyhli sa alarmu.

Lupičom sa tiež podarilo neprerezať žiadne potrubie a našli miesto, ktoré toaletu kaviarne spája so zadnou miestnosťou predajne. Fotografiu diery vedľa záchoda zverejnil šéf kaviarne Mike Atkinson na Twitteri.

Zamestnanci predajne na druhý deň prišli do vyplienenej miestnosti: chýbalo viac ako 400 iPhonov, Apple hodinky a ďalšie produkty, do očí im udrela aj diera v stene. Prípadu sa už venuje polícia, podľa vyšetrovateľov si zlodeji ukradli tovar v hodnote 500-tisíc dolárov. Zatiaľ nikoho nezatkli.

Späť
Zdieľať
Diskusia