Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. marca 2023 o 8:15
Čas čítania 0:21

Vodič na staršom Mercedese po diaľnici v Bratislave uháňal viac ako 200 km/h. Trest od policajtov ho nepotešil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dopravní policajti zaznamenali prípad 47-ročného muža, ktorý prekročil povolenú rýchlosť o viac ako 70 kilometrov za hodinu.

Bratislavskí dopravní policajti zaznamenali prípad ďalšieho cestného piráta. Ten na diaľnici D4 v smere od Petržalky do Rače prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o viac ako 70 kilometrov za hodinu, informujú na sociálnej sieti.

„Dopravní policajti mali opäť v hľadáčiku radaru vozidlá, ktoré prekročili najvyššiu dovolenú rýchlosť. Práve tento vodič bol nameraný na diaľnici D4 v smere jazdy od Petržalky do Rače, kde s vozidlom zn. Mercedes-Benz jazdil rýchlosťou 204km/h,“ priblížili.

Vodič vo veku 47 rokov nakoniec vyšiel z celého incidentu bez väčších komplikácií. Polícia mu za dopravný priestupok vystavila blokovú pokutu.

Domov
Zdieľať
Diskusia