Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
19. marca 2023, 17:44
Čas čítania 0:34

AKTUÁLNE: Na bratislavskom sídlisku došlo k tragédii, z okna vypadli muž a žena, našli aj mŕtve dieťa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tragická nedeľa v Petržalke.

V bratislavskej Petržalke došlo v nedeľu popoludní k niekoľkým tragédiám. Podľa informácií portálu Noviny.sk v jednej bytovke zomreli traja ľudia, z toho jedno dieťa.

Z jedného z bytov na Vyšehradskej ulici vypadol muž, krátko po 10.15 h dostala polícia hlásenie na čísle 158. Dopadol na parkovisko a previezli ho do nemocnice. Tam však zraneniam podľahol. Polícia o tom informuje na Facebooku.

V tej istej bytovke došlo po 15.00 h k ďalšiemu pádu. Z jedného z okien medzi 4. a 6. poschodím vypadla žena, ktorá pád neprežila. Na tele mala podľa informácií Noviny.sk údajne bodné rany. Polícii sa podarilo lokalizovať, z ktorého bytu 7-poschodového obytného domu pravdepodobne muž aj žena vypadli.

Keď byt popoludní po štvrtej otvorili, vnútri našli telo maloletej osoby. Bol to približne 10-ročný chlapec, bez známok života.

Prípadu sa venuje vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, polícia nateraz viac nepovedala.

Domov
Zdieľať
Diskusia