Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. marca 2023, 20:20
Čas čítania 0:53

VIDEO: 26-ročný Slovák dobodal milenca svojej exfrajerky. Opitý na mieste činu policajtke arogantne vysvetľoval, čo sa stalo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vrah si myslel, že proti nemu polícia nemôže mať žiadne dôkazy. Tej stačilo odobrať odtlačky prstov.

Slovák Marek Hečko v Británii zavraždil milenca svojej bývalej partnerky. V júli 2022 ho dvakrát bodol do chrbta a za tento čin ho súd odsúdil na doživotie s minimálnym odňatím slobody 26 rokov, informuje o prípade Essex life.

V čase, keď už mŕtve telo objavila polícia, sa na miesto činu Hečko vrátil aj s fľašou brandy v ruke. Opitý policajtov presviedčal, že bez jeho pomoci sa im vraždu nikdy nepodarí objasniť.

17. marca 2023, 17:30 Čas čítania 3:48 V roku 2014 zmizlo, dodnes nikto nevie kam. Čo sa stalo s letom MH370 s 239 ľuďmi na palube, ktorý teraz láka divákov Netflixu? V roku 2014 zmizlo, dodnes nikto nevie kam. Čo sa stalo s letom MH370 s 239 ľuďmi na palube, ktorý teraz láka divákov Netflixu?

Počas celého rozhovoru sa usmieval, no neskôr začal byť agresívny. Aj vďaka tomu ho polícia zatkla a označila za hlavného podozrivého. Celé jeho správanie zachytila policajná kamera.

„Viem len, že sem prišiel nejaký chlapík a doj*bal nejakého chlapa,“ hovorí Hečko vo videu. „Budeš rozmýšľať o mne, ale nebudem to ja, pretože neexistuje žiadny dôkaz.“ Potom sa prizná: „Viem všetko. Toto mesto je moje.“ Video sa končí jeho zatknutím.

Muža dobodal zo žiarlivosti

Hečko tvoril pár so Stephanie Breameovou viac ako šesť mesiacov. Vzťah sa však rozpadol pre jeho problémy s drogami. Hečko bol napriek rozchodu ženou posadnutý, neustále ju prenasledoval a snažil sa s ňou skontaktovať. 

Breameová si po rozchode s ním našla nového priateľa, ktorý Hečkovi prekážal. Milencovi bodol nôž do chrbta tak silno, že zlomil jeho rukoväť. 

Hečka obvinili vďaka odtlačkom prstov, ktoré našli práve na noži. Zhodovali sa s tými z fľaše, z ktorej si celý čas pred policajtmi popíjal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia