Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. marca 2023, 7:43
Čas čítania 0:46

Superlacný obchod Action zverejnil nový akciový leták pre Slovensko: Za smiešne ceny si vieš kúpiť tenisky, sladkosti aj dekorácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pred blížiacou sa Veľkou nocou obchod zlacnil mnohé dekorácie či sladkosti.

Lacný obchodný reťazec Action zverejnil katalóg zliav na nasledujúcich sedem dní. Tovar bude zlacnený v období od 15. do 21. marca. V akcii sú najmä veľkonočné dekorácie, sladkosti a domáce potreby. Za zľavnenú cenu môžeš kúpiť mnoho produktov do domácnosti či oblečenie. Celý leták si môžeš pozrieť na tomto odkaze

V našom kvíze si môžeš otestovať, či uhádneš, koľko stoja tieto produkty z lacného obchodu Action. Niektoré ceny ťa môžu zaskočiť.

V Bratislave otvoril 9. marca reťazec druhú prevádzku. Tá sa nachádza v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch v Bratislave. Zákazníci si tak už môžu vybrať, ktorú predajňu navštívia. Otvorenie tejto pobočky bolo oveľa pokojnejšie ako otvorenie prvej pobočky v Petržalke, kde mali zamestnanci pre obrovský záujem zákazníkov problém rýchlo dokladať tovar.

Lacné produkty za euro

Slováci poznajú reťazec najmä zo susedného Rakúska a Česka. Holandský reťazec však už má dve pobočky na Slovensku a ďalšie plánuje otvárať ešte v tomto roku. 

 
Action ponúka tovar do domácnosti, sladkosti, drogériu či oblečenie. Na Slovensku predstavuje najmä konkurenciu predajniam ako Pepco, Tedi či Kik. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

nový leták Action
Zdroj: Action
Domov
Zdieľať
Diskusia