Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
10. marca 2023, 19:20
Čas čítania 0:35

Tínedžerky z Huncoviec zbili a okradli staršieho muža. Najmladšia z páchateliek má iba 13 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievčatá sú momentálne stíhané na slobode.

Tínedžerky na železničnom nástupišti v Huncovciach zbili a okradli 57-ročného muža. Ten utrpel povrchové zranenia a odreniny. Najmladšie z dievčat má iba 13 rokov a nie je preto trestnoprávne zodpovedné, jeho kamarátky sú stíhané na slobode, píšu Noviny.sk.

6. marca 2023, 16:12 Čas čítania 0:28 Iba 19-ročná žena zo Sniny zbila muža, keď večer vychádzal z krčmy. Nechcel sa s ňou odviezť, tak mu ukradla viac ako 200 eur Iba 19-ročná žena zo Sniny zbila muža, keď večer vychádzal z krčmy. Nechcel sa s ňou odviezť, tak mu ukradla viac ako 200 eur

„Okresný vyšetrovateľ v Kežmarku vzniesol obvinenie voči štyrom slečnám vo veku 15 a 14 rokov z obce Huncovce zo zločinu lúpeže. Jedna 13-ročná slečna nie je trestnoprávne zodpovedná,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ukradli mu aj potraviny

„V stredu 8. marca podvečer na železničnom nástupišti v obci Huncovce tieto slečny pribehli k 57-ročnému miestnemu mužovi a začali na neho kričať, aby im dal peniaze,“ povedala o prípade viac Ligdayová.

Keď im muž odvetil, že žiadne peniaze nemá, zhodili ho na zem, kde ho kopali a bili. Z bundy mu ukradli puzdro s dokladmi, mobilný telefón a odcudzili mu aj potraviny, ktoré mal v batohu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia