Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
6. marca 2023, 16:12
Čas čítania 0:28

Iba 19-ročná žena zo Sniny zbila muža, keď večer vychádzal z krčmy. Nechcel sa s ňou odviezť, tak mu ukradla viac ako 200 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena muža nalákala tým, že mu ponúkla odvoz z krčmy.

Mladá žena v piatok večer v Snine ponúkla odvoz mužovi, ktorý išiel domov z pohostinstva. Následne od neho začala pýtať peniaze, čo muž odmietol. Žena ho preto fyzicky napadla a ukradla mu hotovosť.

„Najskôr ho udrela do tváre, potom ho chytila a zvalila na zem, kde v útoku na muža pokračovala. Počas toho mu z vetrovky vybrala peňaženku, vzala z nej 240 eur a z miesta ušla preč,“ píše polícia na Facebooku.

Muža museli previezť do nemocnice a jeho zranenia si vyžiadali ošetrenie a hospitalizáciu. 

Útočiacu 19-ročnú ženu polícia na druhý deň vypátrala a obmedzila ju na osobnej slobode. Okresný vyšetrovateľ voči nej vzniesol obvinenie pre zločin lúpeže a spracoval podnet na podanie návrhu na jej väzobné stíhanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia