Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
9. marca 2023 o 8:18
Čas čítania 0:36

Falošná výhra chce Slovákov obrať o všetky životné úspory. Podvodníci zneužívajú meno obľúbeného reťazca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na falošné príspevky upozornila aj Polícia Slovenskej republiky.

Spoločnosť Kaufland Slovenská republika upozorňuje na Facebooku na podvod, ktorý sa v poslednom čase šíri internetom. Podvodníci v ňom lákajú zákazníkov obchodného reťazca na fiktívne výhry a súťaže. Na falošné správy upozornila aj Polícia SR.

„V poslednom čase sme opäť na Facebooku a Instagrame zaregistrovali zvýšený počet podvodných aktivít zneužívajúcich obchodné meno spoločnosti Kaufland Slovenská republika. Vyzývame vás na ostražitosť...“ uvádza Kaufland v príspevku.

Pre zákazníkov si obchodníci pripravili aj návod, ktorým by sa mali počas všetkých súťaží riadiť. Varuje predtým, že sa všetky organizujú výlučne na vlastných profiloch spoločnosti Kaufland Slovenská republika. 

Potenciálnych výhercov upozorňuje na to, že od nich nikdy nebude vyžadovať údaje z platobnej karty, ale ani žiadne iné citlivé osobné informácie.

„V prípade akýchkoľvek pochybností o pravosti účtu či aktuálne prebiehajúcej súťaže na sociálnych sieťach sa obráťte na naše Zákaznícke centrum na bezplatnej telefónnej linke 0800/15 28 35 alebo cez on-line formulár dostupný na kaufland.sk/kontakt,“ uzatvárajú v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia