Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
5. marca 2023, 12:31
Čas čítania 0:45

Nové detaily v prípade muža, ktorý sa zastrelil v košickom nákupnom centre. Prehovorili predavačky z vedľajších obchodov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zamestnanci iných prevádzok, ktorí v tom čase v centre pracovali, o incidente netušili.

Včera vo večerných hodinách obletela Slovensko správa o tragickej streľbe na východe. Tragédia sa stala v sobotu popoludní v priestoroch strelnice, ktorá je súčasťou obchodného centra Optima v Košiciach.

Policajti ho po nešťastí uzatvorili a začali vyšetrovanie. Štyridsaťdeväťročný muž na seba údajne namieril zbraň a vystrelil. Strelnica, v ktorej sa nešťastie odohralo, sa nachádza v známej prevádzke Steam Factory, informuje o nových zisteniach Korzár.

Obchodné centrum Optima v Košiciach.
Obchodné centrum Optima v Košiciach. Zdroj: OC Optima


Podľa zistení portálu privolaní kriminalisti aktuálne skúmajú zábery z bezpečnostných kamier, ktoré by mohli prispieť k objasneniu celej udalosti. Presná príčina tohto skutku, ako aj detaily z miesta činu sú však stále predmetom vyšetrovania. 


O tragickom incidente netušili ani zamestnanci obchodného centra, ktorí v tom čase pracovali v okolitých prevádzkach. Podľa zistení Korzára sa niektorí o streľbe dozvedeli až zo správ a u niektorých vyvolal obavy fakt, že sa niekto taký do obchodného centra vôbec dostal.


Súčasťou Steam Factory, kde sa nachádza spomínaná strelnica, je aj reštaurácia a detské atrakcie, ktoré sú však oddelené. Krátko pred udalosťou pred prevádzkou čakali rodičia s deťmi, pretože sa tam mala konať narodeninová oslava. Majiteľ zariadenia sa k udalosti zatiaľ vyjadriť nechcel a oficiálne stanovisko zatiaľ neposkytlo ani obchodné centrum.

Domov
Zdieľať
Diskusia