Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
28. februára 2023 o 18:41
Čas čítania 0:26

Tesco ide od marca na Slovensku výrazne zvýšiť platy zamestnancov. Vyčlenilo na to viac ako 10 miliónov eur

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Okrem vyšších platov môže každý kolega a kolegyňa v Tescu ušetriť na nákupoch viac ako 1 100 eur ročne.

Spoločnosť Tesco zvýši od 1. marca 2023 základné mzdy vo svojich obchodoch minimálne o 9,3 percenta, pričom niektorým zamestnancom na základných pracovných pozíciách sa mzdy zvýšia o viac ako 15 percent. Do zvyšovania platov investuje 12 miliónov eur.

Prilepšia si aj pracovníci distribučných centier, ktorým platy na základných pracovných pozíciách stúpnu minimálne o 8,3 percenta. Reťazec zároveň rozširuje ponuku benefitov pre všetkých.

Tesco poskytuje zamestnancom škálu benefitov. Medzi najobľúbenejšie benefity patrí zamestnanecká karta Clubcard. V týždni po výplate zamestnancom ponúka 15 percent, v ostatných dňoch mesiaca sa im výsledná cena nákupu zníži o 10 percent. V januári a vo februári tohto roka reťazec zaviedol extra kupóny v hodnote 50 eur.

Ilustračné foto Tesco.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia