Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
TASR
21. februára 2023, 20:04
Čas čítania 0:45

Andrew Tate sa na slobodu len tak ľahko nedostane. Súd prichádza s ďalším dôležitým rozhodnutím

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spolu s bratom a dvoma Rumunkami bol zadržaný vlani 29. decembra v Rumunsku pre podozrenie z pašovania ľudí, zo znásilnenia a založenia organizovanej zločineckej skupiny.

Súd v Bukurešti v utorok opäť predĺžil vyšetrovaciu väzbu pre bývalého profesionálneho kickboxera a kontroverzného influencera Andrewa Tatea a jeho brata Tristana. 

Andrew Tate má britské aj americké občianstvo. Spolu s bratom a dvoma Rumunkami bol zadržaný vlani 29. decembra v Rumunsku pre podozrenie z pašovania ľudí, zo znásilnenia a založenia organizovanej zločineckej skupiny.

Súčasný príkaz na ich zadržanie mal vypršať budúci týždeň. Súd však nariadil predĺžiť väzbu o ďalších 30 dní, uviedla Ramona Bollová, hovorkyňa rumunského Riaditeľstva pre vyšetrovanie organizovanej kriminality a terorizmu (DIICOT).

Influencer za mrežami

Bratia Tateovci a dve Rumunky údajne pašovali, najímali a zneužívali ženy, ktoré nútili k výrobe pornografie s cieľom dosiahnuť zisk. Zatiaľ bolo identifikovaných šesť obetí, ktoré vraj sexuálne vykorisťovali. V rámci vyšetrovania spusteného v apríli sa uskutočnili razie na viacerých miestach po celom Rumunsku. Tateovci aj spomenuté dve Rumunky obvinenia popierajú.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Andrew Tate sa pred niekoľkými rokmi spolu s bratom Tristanom presťahoval do Rumunska. Pre svoje mizogýnne výroky mal zakázaný prístup na viaceré sociálne siete, napríklad Youtube, Facebook, Instagram aj Tiktok. Povolili mu však vrátiť sa na Twitter, na ktorom ho sleduje vyše päť miliónov ľudí, potom ako ho kúpil americký miliardár Elon Musk.

Andrew Tate
Zdroj: Instagram/Andrew Tate
Domov
Zdieľať
Diskusia