Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Kristýna Dobiášová
2. februára 2023, 10:35
Čas čítania 0:39

Andrew Tate na súde neuspel, mohol by manipulovať obete. Z väzby sa však môže čoskoro dostať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Andrew Tate na súde neuspel, mohol by manipulovať obete. Z väzby sa však môže čoskoro dostať
Zdroj: TASR/AP

Andrew Tate zostáva spolu s bratom Trinstanom vo väzbe minimálne do 27. februára.

Súd rozhodol, že väzba Andrewa Tatea a brata Tristana bude trvať minimálne do 27. februára. Sudca toto rozhodnutie zdôvodnil tým, že obžalovaní by mohli manipulovať a kontrolovať svoje obete.

Influencera Andrewa Tatea zadržali spolu s bratom Tristanom pre podozrenia zo znásilnenia, obchodu s ľuďmi a vytvorenia organizovanej zločineckej skupiny. Obaja obžalovaní však popierajú akékoľvek obvinenia, píše the Guardian.

Poradkyňa zastupovala aj Chrisa Browna a Mikea Tysona

Bratov zastupuje právna poradkyňa Tina Glandian, ktorá im mala pomôcť práve s odvolaním. Tá tvrdí, že väznenie zdržaných dlhšie ako 30 dní je porušením medzinárodného ľudského práva, píše BBC

Glandian sa špecializuje na medzinárodné ľudské práva. V minulosti zastupovala osobnosti ako Chris Brown či Mike Tyson. Spor podľa nej ovplyvňovali aj „tlaky zvonku“. Odmietla však komentovať, o aké tlaky ide.  

Pátranie sa začalo už v marci 2022 po tom, čo na povrch vyšli informácie o tom, že mal jeden z bratov znásilniť ženu. The Guardian informuje, že Andrew a Tristan svoje obete manipulovali cez falošné sľuby o láske a milostných vzťahoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia