Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
17. februára 2023 o 17:30
Čas čítania 0:37

VIDEO: Rusi v štátnej televízii navrhli bombardovať krajiny dodávajúce tanky Ukrajine, spomenuli aj Slovensko

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V ruskej televízii sa vyhrážajú Slovákom.

V ruskej štátnej televízii Rossija 1 propagandisti vyzvali armádu, aby zaútočila na krajiny dodávajúce Ukrajine tanky, upozornil na Twitteri poradca ukrajinského ministra vnútra Anton Heraščenko. Moderátor ruskej štátnej televízie Vladimir Soloviov je jedným z najaktívnejších šíriteľov ruskej propagandy. V televíznej diskusii otvorene vyhlásil: „Netreba sa báť, musíme zasiahnuť.“

„Niekoľko krajín oznámilo, že dodajú Ukrajine tanky. Podľa mňa to znamená, že nám tieto štáty vyhlásili vojnu. Týchto osem krajín, to sú pre nás legitímne vojenské ciele. Nie je dôvod na obavy, prišiel čas zaútočiť,“ pohrozil moderátor. 

Propagandisti pohrozili aj Slovákom. „Poliaci, Slováci, Nemci a ďalší pochopia, že to nie je zábava, keď na nich zaútočíme a vojnu pocítia na vlastnej koži,“ zaznelo v televízii. Tzv. tankovú koalíciu zatiaľ tvoria krajiny Nemecko, Poľsko, Dánsko, Kanada, Portugalsko, Španielsko, Nórsko a Holandsko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia