Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
15. februára 2023 o 15:38
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Polícia obvinila zo smrti 8-ročného Alexa v lyžiarskom stredisku Veľká Rača 19-ročného muža

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči 19-ročnému mladému mužovi z prečinu usmrtenia.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci vzniesol obvinenie voči 19-ročnému mladému mužovi z prečinu usmrtenia 8-ročného Alexa, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Doplnila, že v lyžiarskom stredisku Veľká Rača Oščadnica, časť Lalíky, mal obvinený muž jazdiť na lyžiach zjazdom z hornej časti zjazdovky. „Pred jej zlomom do prudšieho klesania z doposiaľ presne nezistených príčin narazil zozadu do maloletého lyžiara jazdiaceho pred ním. Maloletý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla Šefčíková.
 

 „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia vyšetrovania, nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie,“ dodala Šefčíková.

Ako sme informovali, k prípadu sa vyjadril aj šéf horských záchranárov Marek Biskupič. Ten tvrdí, že lyžiar by mal dostať exemplárny trest. „Aby to pôsobilo nejako preventívne, nejaký exemplárny trest,“ povedal pre tvnoviny.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia