Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
14. februára 2023, 12:55
Čas čítania 0:25

Nitrianski kriminalisti chytili Slováka, ktorý mal pri sebe vyše 2 000 dávok pervitínu. Drogy skladoval v pohári

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zaistené množstvo zelenej rastliny predstavuje 92 dávok a v sklenenom pohári sa nachádzal pervitín v objeme 2 367 dávok.

Pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti vykonali nitrianski kriminalisti domovú prehliadku u 42-ročného muža v obci Preseľany v okres Topoľčany.

Podozrenia sa policajtom potvrdili, pretože u podozrivého muža zaistili zelenú sušenú rastlinnú látku, pravdepodobne marihuanu, pervitín a hotovosť vo výške 5 250 eur, informujú nitrianski policajti na Facebooku. 

Zaistené množstvo zelenej rastliny predstavuje 92 dávok marihuany, zatiaľ čo v sklenenom pohári sa nachádzal pervitín v objeme 2 367 dávok.

Podozrivého muža na mieste zadržali. Okrem drog a tisícovej hotovosti policajti z jeho domu zaistili aj predmety, ktoré podozrivý zrejme používal na spracovanie a aplikáciu omamných látok, zvyšky látok a mobil. Prípadom sa bude ďalej zaoberať kriminálna polícia v Nitre. 

Domov
Zdieľať
Diskusia