Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. februára 2023, 11:13
Čas čítania 0:39

Polícia vysvetľuje, prečo nekomunikuje o brutálnej smrti dvoch manželov a dvoch detí v Michalovciach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia musí k prípadu pristupovať citlivo, keďže medzi obeťami boli aj dve maloleté osoby.

Polícia sa na Facebooku ohradila voči obvineniam zo strany verejnosti a médií, že ani po viac ako dvoch týždňoch nemajú žiadne nové informácie o brutálnej streľbe v Michalovciach, pri ktorej boli v byte nájdené štyri telá. Polícia ubezpečuje, že na prípade intenzívne pracuje, no vzhľadom na to, že medzi obeťami boli dve deti, musia pristupovať k prípadu a poskytovaniu informácií citlivo. 

Polícia prípad vyšetruje a pátra po okolnostiach, za ktorých k spáchaniu tohto skutku došlo. Zisťujú motív a spôsob, akým bol daný skutok spáchaný. Čakajú na výsledky znaleckých skúmaní. 

Zverejnenie informácií by podľa polície mohlo zmariť vyšetrovanie. „Vyšetrovanie akejkoľvek, a tejto rodinnej tragédie obzvlášť, je mimoriadne rozsiahle, náročné a vyžaduje si maximálne sústredenie, a cieľom Policajného zboru nie je veci tajiť, ale naopak, po dôkladnom a úplnom vyšetrení a objasnení o skutku verejnosť informovať, aby sme tak predišli zbytočným špekuláciám a konšpiráciám.“

Polícia našla 17. januára v jednom z bytov v Michalovciach štyri mŕtve telá rodičov a ich dvoch detí vo veku 13 a 10 rokov. 



Domov
Zdieľať
Diskusia