Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
18. januára 2023 o 12:12
Čas čítania 0:57

Nové informácie o brutálnej streľbe v Michalovciach: Zverejnili ďalšie podrobnosti o smrti dvoch detí a ich rodičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po skutku mal otec rodiny kontaktovať svojho brata a povedať mu, že urobil „niečo veľmi zlé“.

Polícia našla v stredu v jednom z bytov v Michalovciach štyri mŕtve telá rodičov a ich dvoch detí vo veku 13 a 10 rokov. TV Markíza priniesla ďalšie informácie, ktoré by mohli napovedať, čo brutálnemu činu predchádzalo. Aj polícia sa už snaží vyvracať niektoré nepravdivé informácie o vrahovi na úteku. 

„Ulicami mesta Michalovce sa okamžite začali šíriť špekulácie, dohady a dezinformácie o tom, čo sa za dverami bytu vlastne stalo a či údajný vrah naďalej nebehá po slobode. Je nevyhnutné upokojiť širokú verejnosť, že podľa doposiaľ získaných, zhromaždených a vyhodnotených informácií ide o rodinnú tragédiu,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Podľa televízie bol otec rodiny podnikateľ, ktorý sa dostal do problémov. „V minulosti patril medzi prosperujúcich podnikateľov, vlastnil internetovú firmu, ktorú pred niekoľkými rokmi predal. Peniaze z predaja však zle investoval a o väčšinu z nich prišiel.“ Finančné problémy mali vyústiť do rodinných. 

Ešte počas utorka vraj otec rodiny kontaktoval svojho brata a povedal mu, že urobil „niečo veľmi zlé“, zistila Markíza. 

Dokumentovanie takejto tragédie je mimoriadne náročné a zdĺhavé. Policajti zaisťovali stopy a dôkazy do skorých ranných hodín, všetky putovali na kriminalisticko-expertízne skúmanie. „Vyšetrovanie prípadov má svoje postupy, v tomto prípade ide aj o mimoriadne citlivý prípad a zverejnenie akýchkoľvek, hoci aj čiastkových informácií môže zmariť alebo sťažiť ďalší postup vo vyšetrovaní,“ dodala hovorkyňa s tým, že ak zistia informácie, ktoré bude možné verejnosti poskytnúť, zverejnia ich hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

Michalovce vražda rodiny
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Domov
Zdieľať
Diskusia