Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. februára 2023 o 8:58
Čas čítania 0:27

Vlak pri Zvolene zdemoloval auto na vrak, keď prerazilo zvodidlá. Vodič a dvaja spolucestujúci stihli vystúpiť v poslednej chvíli

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po vodičovi polícia stále pátra.

Polícia SR vyšetruje hrozivú dopravnú nehodu vo Zvolene. Vodič nevenoval dostatočnú pozornosť riadeniu vozidla a vyšiel z cesty, kde narazil do dopravného značenia a prerazil zvodidlá. Dostal sa tak až na železničnú trať, kde auto nechal, keď sa mu rýchlo podarilo vystúpiť. V tom čase totiž po trati prechádzal rýchlik s piatimi vagónmi.

Z havarovaného auta stihli vystúpiť aj ďalší dvaja spolucestujúci, ktorí pri prerazení zvodidiel utrpeli ťažké zranenia. Vlak auto zdemoloval na nepojazdný vrak. 

Po vodičovi polícia údajne stále pátra, aj keď v diskusii pod príspevkom na Facebooku niektorí ľudia žijúci v blízkom okolí nehody tvrdili, že ho hospitalizovali. Na vozidle vznikla škoda takmer 30 000 eur, odhaduje polícia. Viac informácií poskytnú, keď prípad vyšetria. 

Domov
Zdieľať
Diskusia