Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
27. januára 2023, 10:11
Čas čítania 0:46

Cristiano Ronaldo dostal pri prestupe hodinky za astronomickú cenu. Exkluzívny kúsok má 338 drahokamov a tmavozelenú farbu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Portugalský futbalista sa s hodinkami na ruke usmieval už po prílete do Saudskej Arábie.

Cristiano Ronaldo dostal po prestupe do svojho nového klubu Al-Nasr zo Saudskej Arábie vzácny darček. Futbalista sa na Instagrame pochválil luxusnými hodinkami od prémiovej značky Jacob & Co., ktorých cena sa odhaduje na okolo 717-tisíc eur. 

Ronaldo dostal hodinky s názvom Caviar Flying Tourbillon Tsavorite v špeciálnej tmavozelenej edícii, ktorá reprezentuje farbu na vlajke Saudskej Arábie. Táto farba symbolizuje nielen samotnú krajinu, ale aj islam ako jej hlavné náboženstvo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Vysmiaty futbalista mal hodinky na ruke už začiatkom januára, keď priletel do Saudskej Arábie na svoje oficiálne predstavenie. V lietadle zapózoval na fotku pre instagramový účet Jacob & Co., no vidno mu ich na ruke aj na fotke z auta krátko pred predstavením na štadióne v Rijáde.

Hodinky vyrobené z 18-karátového zlata obsahujú 338 vzácnych drahokamov a výrobca uvádza, že pozostávajú až z 216 jednotlivých súčiastok. Ronaldo sa môže pochváliť tým, že vo svojich hodinkách má drahokam menom tsavorite namiesto klasického smaragdu, ktorý väčšinou nájdeš v šperkoch so zelenou farbou. Tsavorite je podľa odborníkov až 200-krát vzácnejší ako smaragd.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Domov
Zdieľať
Diskusia