Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
11. januára 2023, 20:01
Čas čítania 0:29

Slováci sa môžu tešiť na novú priamu linku z Bratislavy do Afriky, lietať bude už od marca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do Marsa Alamu sa bude od 28. marca lietať dvakrát týždenne, a to v utorok a v piatok.

Z bratislavského Letiska M. R. Štefánika začne lietať priama linka do dovolenkovej destinácie Marsa Alam v Egypte a takisto charter do egyptského Marsa Matruhu. Informovala o tom PR špecialistka bratislavského letiska Veronika Hauswaldová.

Letecké spojenie bude prevádzkovať egyptská spoločnosť Air Cairo. Do Marsa Alamu sa bude lietať dvakrát týždenne, a to v utorok a v piatok. Linka bude spustená 28. marca. Počas celého roka Air Cairo naďalej prevádzkuje pravidelné letecké spojenie aj do Hurghady.

egypt, ťavy, pyramídy, cestovanie
Zdroj: Unsplash/Andrés Dallimonti

Letovisko Marsa Alam leží približne 250 kilometrov južne od Hurghady. Let do Marsa Alamu trvá približne štyri a pol hodiny. Okrem tejto pravidelnej linky pribudnú aj charterové lety do destinácie Marsa Matruh. Lietať sa tam bude od júna. Toto letisko sa nachádza približne 240 km od mesta Alexandria.

Anketa:
Využiješ novú linku a vycestuješ? 
Áno, určite.
Nie.
Neviem.
Necestujem. 
Áno, určite.
32 %
Nie.
32 %
Neviem.
28 %
Necestujem. 
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia