Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. januára 2023 o 17:43
Čas čítania 0:46

Slovenskí influenceri zarábajú čoraz viac, najsledovanejší profil má 3,4 milióna followerov. Kto predáva najviac reklamy?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najrýchlejšou formou, ako na Slovensku uspieť na internete, je prihlásiť sa do reality šou.

Slovenským influencerom sa na Instagrame v minulom roku darilo. Ich práci nebránila pandémia ani inflácia a ich zárobky sa opäť zvýšili, informuje PR agentúra Neopublic, ktorá v novembri 2022 realizovala výskum na vzorke 100 najpopulárnejších influencerov Slovenska.  

„Najrýchlejšia cesta, ako uspieť na Instagrame v roku 2022, bola účasť v reality šou alebo prepojenie profilu s kanálom na Tiktoku, cez ktorý viete priamo presmerovať svojich followerov na svoj instagramový účet, prípadne rôzne súťaže, v ktorých je podmienkou sledovanie vybraných účtov,“ píše PR agentúra v tlačovej správe.

Prvé miesta najsledovanejších Slovákov na internete obsadili modelky Veronika Rajek s 3,4 mil. sledovateľov a Lucia Lachkovic Javorčeková s 2,8 mil. sledovateľov, ktoré sledujú fanúšikovia z celého sveta. Medzi top 3 sa už dlhoročne drží youtuber Gogomantv s takmer miliónom sledovateľov.

Rebríčku s najväčším počtom reklamných príspevkov kraľuje Jana Hrmová, ktorá sa pred rokmi preslávila v reality šou Farma. Aktuálne ju na Instagrame sleduje 220-tisíc followerov. Na svojom profile tvorí takmer výlučne reklamný obsah, až 27 z 28 vypostovaných príspevkov tvorí reklama. Najviac reklamných postov má aj ďalšia účastníčka Farmy Sára Adamčíková, ale aj blogerky Jankatopanka a TheTolerantCook.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Hrmová (@janahrmi)

Domov
Zdieľať
Diskusia