Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adéla Ježková
3. januára 2023, 13:15
Čas čítania 0:40

Česká polícia vyšetruje smrť matky a jej 3-ročného syna v Krkonošiach ako vraždu a samovraždu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Česká polícia vyšetruje smrť matky a jej 3-ročného syna v Krkonošiach ako vraždu a samovraždu
Zdroj: Policie ČR

Smrť niekoľko dní nezvestnej dvojice otriasol Českou republikou.

Smrť ženy a jej trojročného syna vyšetruje česká polícia ako vraždu a samovraždu. Ich telá boli nájdené v pohorí Růžová hora.

„Kriminalisti prehľadávali miesto nálezu a zaisťovali potrebné stopy. Prehliadkou nájdených tiel zistili, že ide o násilné úmrtia. Ide o podozrivých z vraždy a zo samovraždy. Toto zistenie potvrdil aj súdny znalec z odboru súdneho lekárstva, keď podľa jeho predbežného vyjadrenia k úmrtiu došlo 28. decembra 2022,“ informovala hovorkyňa polície z Hradca Králové Iva Kormošová, informáciu priniesol denník iDNES.cz.

Hovorkyňa dodala, že polícia začala úkony trestného stíhania pre podozrenie zo spáchania obzvlášť závažného zločinu vraždy s následnou samovraždou.

Informáciu potvrdili policajti aj na Twitteri. „Na mieste včerajšieho nálezu oboch tiel pracovali kriminalisti do neskorých nočných hodín za prítomnosti súdneho znalca. Spoločným vyšetrovaním sa zistilo, že ide o podozrenie z vraždy a zo samovraždy,“napísali.

Domov
Zdieľať
Diskusia