Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
30. decembra 2022, 20:02
Čas čítania 0:32

Rodičia zavolali omylom políciu na vlastného syna. Ten zaspal opitý v aute a nepamätal si, že spôsobil nehodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Rodičia zavolali omylom políciu na vlastného syna. Ten zaspal opitý v aute a nepamätal si, že spôsobil nehodu
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Mladík bol očividne spoločensky unavený.

Policajti z Bratislavského kraja informovali o kurióznom prípade, ktorý sa stal v piatok o siedmej hodine ráno v hlavnom meste. Rodičia 19-ročného chlapca privolali hliadku, keďže našli svojho syna spať v jeho poškodenom motorovom vozidle. To stálo zaparkované v bratislavskej mestskej časti Rusovce.

Policajti zistili, že mladík šoféroval pod vplyvom alkoholu, pričom spôsobil dopravnú nehodu. Na jej okolnosti si však vzhľadom na svoj stav ovplyvnený alkoholom vôbec nespomínal.

Policajti nakoniec našli miesto nehody, ktoré bolo na Jantárovej ulici. Preukázali, že vodič počas jazdy narazil do dopravnej značky (prikázaný smer jazdy), ktorú poškodil.

Devätnásťročného vodiča podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Skončila sa pozitívne s výsledkom 0,65 mg/l alkoholu, čo predstavuje 1,35 promile.

Bratislavskí policajti dodávajú, že vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností tejto záhadnej dopravnej nehody sa v súčasnosti zaoberajú kolegovia z oddelenia dopravných nehôd.

Domov
Zdieľať
Diskusia