Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
26. decembra 2022 o 9:14
Čas čítania 0:58

Títo hráči budú reprezentovať Slovensko na MS do 20 rokov. Sýkora sa na poslednú chvíľu postaral o drámu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Majstrovstvá sveta do 20 rokov v hokeji odštartujú už dnes v noci.

Tréner Ivan Feneš oznámil definitívny výber hráčov, ktorí budú reprezentovať Slovensko na majstrovstvách sveta do 20 rokov v Monctone v Kanade, informuje oficiálny web reprezentácie hockeyslovakia.sk.

„Mali sme dnes na programe aj spoločné tímové fotenie, takže hráči sa na prvom tréningu v Monctone ťažšie rozbiehali. Postupne sa však dostali do tempa a v závere to malo obrovskú kvalitu. Hala je krásna, typická kanadská. Trochu sa zžívame s prostredím, ale myslím si, že to bude fajn,“ skonštatoval pre Hockey Slovakia Ivan Feneš.

Na poslednú chvíľu sa o drámu postaral Adam Sýkora, ktorého zasiahol počas tréningu puk do hlavy. Aj keď sa následne ťažko dvíhal z ľadu, v konečnej súpiske s ním počítajú. 

Brankári: Patrik Andrisík, Adam Gajan, Matej Marinov

Obrancovia: Šimon Bečár, Maxim Štrbák, Dávid Nátny, Šimon Nemec, Pavol Funtek, Šimon Groch

Útočníci: Adam Žlnka, Filip Mešár, Róbert Bačo, Adam Sýkora, Dalibor Dvorský, Servác Petrovský, Samuel Honzek, Libor Nemec, Peter Repčík, Alex Čiernik, František Dej, Marcel Štefančík


Majstrovstvá sveta do 20 rokov v hokeji odštartujú už dnes v noci a pokračujú ďalšími troma zápasmi v priebehu dňa. V otváracom dueli sa stretnú Česko a Kanada, Slovákov čaká prvý zápas v utorok 27. decembra o 17.00 h proti favorizovanému Fínsku. 

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Tréner Ivan Feneš taktiež dodal, že tím sa už na Fínsko zameriava. „Dnes sme mali pripravené dve špeciálne cvičenia na fínsky systém hry. Rovnako sa tomu budeme venovať aj v pondelok. Videli sme taktiež fínsky zápas,“ vyhlásil.

Slovensko má v základnej skupine aj Švajčiarsko, Lotyšsko a USA. 

Domov
Zdieľať
Diskusia