Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2022, 15:14
Čas čítania 1:04
Peter Vnuk

Na Tiktoku trenduje aplikácia Camcord, ktorá z teba spraví influencera. Ty natočíš video, ona sa postará o všetko ostatné

Na Tiktoku trenduje aplikácia Camcord, ktorá z teba spraví influencera. Ty natočíš video, ona sa postará o všetko ostatné
Zdroj: apps.apple.com
TECH INFLUENCERI SOCIÁLNE SIETE VIDEO
Uložiť Uložené

Už dávno neplatí, že videoblog môžeš mať len vtedy, ak si doma vytvoríš miništúdio, nahodíš mejkap, sadneš si pred kameru a nahrávaš.

Vďaka moderným smartfónom s kvalitnými kamerami a mobilným internetom môžeš nalákať fanúšikov na svoj doteraz skrytý talent prakticky kdekoľvek a kedykoľvek. Či sa prechádzaš po večernom nábreží a objektív zachytí, ako svetlá mesta nežne hladia nepokojnú hladinu rieky, alebo práve skúmaš, či náhodou nedostaneš pokutu, keď sa ponoríš do horského potoka ako poslankyňa Tabák. Vlogovať môžeš odvšadiaľ.

Okrem technických nedostatkov zvykne ľuďom zabraňovať vo videoblogovaní aj pocit, že nemajú svetu čo povedať. Tým sa však nenechaj odradiť. Divácka obec je nevyspytateľná, niekedy zaujme špecifický spôsob, akým svoje videá striháš, pridaná hodnota v podobe životných skúseností, neotrepaný zmysel pre humor či tvoja vlastná výnimočnosť, o ktorej možno ani netušíš.

Čo najjednoduchší prístup

Keď už máš chuť skúsiť to a stať sa originálnym outfluencerom, mejkap tutorialistom či sit-down komikom, máme pre teba tip. Aktuálne je v kurze apka Camcord a má to svoje dôvody.

Aby to bolo čo najjednoduchšie, aplikácia za teba tvoje videá sama postrihá, tebe ich stačí nahrať. Camcord ich pospája a ty ich šupneš na Tiktok či inú platformu podľa svojej chute. Aj samotná apka obsahuje videá svojich používateľov, takže môžeš sledovať, čo produkujú iní, nechať sa inšpirovať a možno sa aj tvoj vlastný vlog stane virálnym trendom priamo v Camcorde.

Odporúčané
Pocit nedostatočného života: Čo robiť, keď ti Instagram spôsobuje FOMO a neustále sa porovnávaš s druhými? Pocit nedostatočného života: Čo robiť, keď ti Instagram spôsobuje FOMO a neustále sa porovnávaš s druhými? 14. marca 2024, 14:30

Keďže ide vlastne o zabudovanú sociálnu sieť, nechýba možnosť komentovať a reagovať spolu s komunitou. Napokon možno ku vlogovaniu pozvať aj kamarátov a svoje zostrihané videá môžeš posielať tiež súkromne.

Aplikácia je k dispozícii len pre zariadenia so systémom iOS, takže ak patríš medzi používateľov Androidu, v tomto prípade budeš musieť nájsť inú apku. No nevzdávaj to! Keď to dokázal Sajfa či Gogo, prečo nie práve ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia