Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
2. decembra 2022 o 12:14
Čas čítania 0:36

Brutálna bitka na Obchodnej ulici: Útočníkovi hrozí za kopanec do hlavy dlhoročný pobyt za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladého útočníka chcú vo väzbe.

Na Obchodnej ulici v centre Bratislavy došlo minulý víkend v noci k násilnému incidentu. V prípade preukázania viny hrozí 21-ročnému útočníkovi až 10-ročný pobyt za mrežami, informuje na svojom facebookovom profile Polícia SR.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislava I obvinil mladíka zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. Vyšetrovateľ spracoval aj podnet na väzobné stíhanie. 

K napadnutiu muža došlo v blízkosti zastávky MHD Vysoká. Na miesto boli v sobotu krátko pred jednou hodinou v noci vyslané dve hliadky mestskej polície. Obvinený počas konfliktu kopol poškodeného do tváre, v dôsledku čoho ten padol na zem a utrpel zranenia hlavy. Obvinené muž po incidente z miesta odišiel. 

V centre Bratislavy v minulosti došlo k viacerým násilným činom. V roku 2018 na Obchodnej ulici napadol Juraj Hossu Filipínca Henryho Acordu. Ten na následky poranení neskôr v nemocnici zomrel. Za zabitie Acordu si Hossu odpykáva deväťročný nepodmienečný trest odňatia slobody.

Domov
Zdieľať
Diskusia