Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
30. novembra 2022, 18:25
Čas čítania 1:04

Na Obchodnej ulici v Bratislave došlo k ďalšej brutálnej bitke. Štátna polícia prípad doteraz neriešila

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K napadnutiu muža údajne došlo pri križovatke ulíc Obchodná a Vysoká. Bitku zachytáva aj video zverejnené na sociálnych sieťach.

Na Obchodnej ulici v centre Bratislavy došlo minulý víkend v noci k násilnému incidentu. Bitku medzi dvoma mužmi zachytáva video zverejnené na sociálnych sieťach. Jeden z nich po kopnutí do hlavy zostane ležať na zemi.

Incident potvrdili z bratislavskej mestskej polície, ktorá na mieste spolu so zdravotnými záchranármi zasahovala. Štátna polícia sa po otázkach prípadom začne zaoberať.


K napadnutiu muža údajne došlo pri križovatke ulíc Obchodná a Vysoká. Na miesto boli v sobotu krátko pred jednou hodinou v noci vyslané dve hliadky mestskej polície. „Prvá prišla na miesto len pár sekúnd po útoku a zranenému mužovi začala poskytovať predlekársku pomoc. Druhá hliadka, na základe informácií z kamerového strediska a od svedkov udalosti, začala pátrať po páchateľovi útoku,“ uviedla mestská polícia.

Bitka obchodná ulica
Zdroj: Mojevideo.sk

Štátna polícia prípad doteraz neriešila

Mestskí policajti pomáhali zranenému mužovi až do príchodu záchranárov. Tí požiadali policajtov aj o asistenciu pri prevoze zraneného, keďže sa správal agresívne.


Štátna polícia tvrdí, že mestská polícia jej prípad neoznámila, a preto ho doteraz neriešili. „Na základe vami poskytnutých informácií sa predmetným incidentom budeme zaoberať,“ uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.


Polícia v stredu popoludní informovala, že podozrivá osoba sa dobrovoľne dostavila na policajné oddelenie. „Vo veci aktuálne vykonávame potrebné úkony,“ podotkli bratislavskí štátni policajti na Facebooku.


V centre Bratislavy v minulosti došlo k viacerým násilným činom. Niektoré sa, žiaľ, skončili tragicky. Na konci decembra 2019 došlo k napadnutiu mladíka, niekoľko týždňov predtým údajne dvaja Srbi nadránom napadli a usmrtili 22-ročného krajana.
V roku 2018 na Obchodnej ulici napadol Juraj Hossu Filipínca Henryho Acordu. Ten na následky poranení neskôr v nemocnici zomrel. Za zabitie Acordu si Hossu odpykáva deväťročný nepodmienečný trest odňatia slobody.

Domov
Zdieľať
Diskusia