Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
30. novembra 2022, 19:00
Čas čítania 0:19

ANKETA: Mali by sa na Slovensku sprísniť pravidlá interrupcií?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Anna Záborská sa opäť usiluje o sprísnenie interrupčného zákona. Navrhuje zaviesť čakaciu lehotu na interrupcie aj zo zdravotných dôvodov.

Anna Záborská (OĽaNO) opäť chystá sprísňovanie interrupčného zákona. Plánuje zaviesť čakaciu lehotu na interrupcie aj zo zdravotných dôvodov. Napriek tomu, že ešte neuplynulo šesť mesiacov od posledného interrupčného zákona, Boris Kollár návrh zaradil do programu rokovania.

28. novembra 2022, 16:33 Čas čítania 0:33 Anna Záborská je späť. V parlamente predkladá nový zákon na sprísnenie dostupnosti interrupcií Anna Záborská je späť. V parlamente predkladá nový zákon na sprísnenie dostupnosti interrupcií

Anna Záborská sa o sprísnenie interrupčného zákona pokúsila už vyše 20-krát. Zaujímalo nás, aký názor majú na interrupcie mladí ľudia v hlavnom meste, a preto sme sa vybrali do ulíc. Pýtali sme sa ich aj na to, či má mať podľa nich žena právo na interrupciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia