Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová TASR
23. novembra 2022, 14:14
Čas čítania 0:19

Mladí Slováci stále viac nakupujú a nešetria. Ako si na tom ty? (Short News)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa nového európskeho prieskumu pribúda stále viac ľudí, ktorí nestíhajú platiť účty. Napriek tomu však stále veľa nakupujeme.

Slováci sú stále chudobnejší, nestíhajú platiť účty a boja sa požiadať o zvýšenie platu. Vyplýva to z aktuálneho európskeho prieskumu Intrum European Consumer Payment Report 2022. Na výskume sa zúčastnilo 24-tisíc Európanov z 24 krajín, z toho 1 000 Slovákov.

Až 8 z 10 spotrebiteľov sa obáva vplyvu rastúcich cien potravín a energií na ich finančnú situáciu. Mladí ľudia vo veku 18 až 21 rokov čoraz častejšie nakupujú spôsobom „kúpiť teraz/zaplatiť neskôr“. V našom videu Short News ti prinášame krátky prehľad o zdražovaní.

18. novembra 2022, 7:35 Čas čítania 1:19 Pribúda Slovákov, ktorí nestíhajú platiť účty. Takto budú šetriť Pribúda Slovákov, ktorí nestíhajú platiť účty. Takto budú šetriť
Domov
Zdieľať
Diskusia