Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová TASR
16. novembra 2022, 9:22
Čas čítania 0:38

Protesty a demonštrácie v Bratislave: Polícia vydáva na 17. novembra mnohé opatrenia a obmedzenia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu organizujú viaceré skupiny protestné akcie.

Polícia pripravuje bezpečnostné opatrenia v súvislosti s viacerými avizovanými štvrtkovými verejnými zhromaždeniami v Bratislave. Pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu organizujú viaceré skupiny protestné akcie. 

Vodiči pre ne musia počítať s možnými obmedzeniami v doprave v širšom centre hlavného mesta. Informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.


„Policajti budú dopravno-bezpečnostnú situáciu na území Bratislavy priebežne monitorovať a v prípade vzniku možných komplikácií ju budú usmerňovať,“ priblížil Szeiff. Zároveň vyzval vodičov, pokiaľ to je možné, aby sa vyhli najmä Hodžovmu námestiu, Kamennému námestiu, Špitálskej ulici, Štúrovej ulici a Šafárikovmu námestiu v centre Bratislavy a rešpektovali pokyny polície.


Polícia požiadala ľudí, ktorí sa zhromaždení plánujú zúčastniť, aby so sebou nebrali pyrotechniku, zbrane či iné predmety, ktoré by bolo možné využiť na útok. Štátna polícia bude situáciu v uliciach hlavného mesta monitorovať spoločne s mestskou políciou.


„Ak by zo strany účastníkov zhromaždení došlo k narúšaniu verejného poriadku prípadne k páchaniu protiprávnej činnosti, policajti využijú oprávnenia dané zákonom na účel obnovenia verejného poriadku,“ poznamenal Szeiff.

polícia, zhromaždenie
Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia