Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
1. novembra 2022, 20:01
Čas čítania 0:50

Modern Warfare 2 je najlukratívnejším pokračovaním Call of Duty v histórii. Za tri dni získalo 800 miliónov eur

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Modern Warfare 2 je najlukratívnejším pokračovaním Call of Duty v histórii. Za tri dni získalo 800 miliónov eur
Zdroj: Sony

Predchádzajúci rekord držalo Modern Warfare 3 z roku 2011, ktoré za päť dní zarobilo 775 miliónov dolárov.

Modern Warfare 2, pokračovanie hry Call of Duty, má za sebou najväčší otvárací víkend z hľadiska tržieb v histórii. Už počas prvých troch dní od vydania hra zarobila viac ako 800 miliónov eur, píše Eurogamer

Podľa spoločnosti Activision je to najvýnosnejšie dielo zábavného priemyslu za celý rok. Zarobilo viac ako najziskovejšie filmy roku 2022, Doctor Strange 2 a Top Gun: Maverick, dohromady. Predchádzajúci rekord držala hra Modern Warfare 3 z roku 2011, ktorá za päť dní zarobila 775 miliónov dolárov. Nová verzia rekord prekonala už za tri dni. 

„Ďakujeme vám, milí hráči Call of Duty. Postarali ste sa o to, aby sa uvedenie Modern Warfare 2 zapísalo do knihy rekordov a zároveň sa stalo najvýnosnejším v tomto roku. Je pre nás cťou organizovať takýto historický úvodný víkend pre najlepších fanúšikov na svete,“ povedala Johanna Faries, generálna manažérka Call of Duty.

Uvedenie hry na trh sa však nezaobišlo bez problémov. Skomplikovalo sa mnoho vecí – od vypnutia funkcie ping a rodinného zdieľania až po nemožnosť odstrániť crossplay pre hráčov na PC a Xboxe.

Domov
Zdieľať
Diskusia