Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
2. novembra 2022, 6:49
Čas čítania 0:39

Strašidelný dom rodiny Creelovcov zo seriálu Stranger Things je na predaj. Ponúkajú ho za viac ako 1,5 milióna eur

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Strašidelný dom rodiny Creelovcov zo seriálu Stranger Things je na predaj. Ponúkajú ho za viac ako 1,5 milióna eur
Zdroj: Wikimedia

Fanúšikovia seriálu Stranger Things si môžu splniť sen a kúpiť si strašidelný dom rodiny Creelovcov.

Neslávne známy Creelov dom zo seriálového hitu Stranger Things sa dostal na trh. Kultový strašidelný dom, ktorý je v štvrtej sérii domovom rodiny Creelovcov, je na predaj v americkom meste Roma v štáte Georgia. Kúpiť si ho ľudia môžu za viac ako 1,5 milióna eur, píše TMZ

Dom kúpili jeho majitelia v roku 2019 iba za 350-tisíc eur. Zrekonštruovali ho do pôvodnej podoby a hovoria, že má za sebou poriadnu históriu v seriáli aj v realite, keďže ho postavili už v roku 1882. Už len tento fakt z neho robí pamiatku. Obrovský dom má šesť spální a päť kúpeľní. Kedysi bola stavba vychýreným penziónom.

Pri natáčaní Stranger Things hľadali producenti seriálu strašidelný dom vo viktoriánskom štýle. V júli v roku 2019 oslovili majiteľa, aby uzavrel dohodu o natáčaní v tomto objekte.

Použili exteriérové zábery domu a zopár ich bolo aj z interiéru. 

Majitelia svoj dom údajne milujú. Dôvodom predaja bola ich zvedavosť a chceli otestovať záujem na trhu vzhľadom na popularitu seriálu Stranger Things. 

Domov
Zdieľať
Diskusia