Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Martin Adam Pavlík
26. októbra 2022, 8:59
Čas čítania 0:47

Karolovi Ryšavému sa opäť zmenil súper. Na premiérovom turnaji Fabriq MMA ho preverí Kirill Medvedovsky

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Karolovi Ryšavému sa opäť zmenil súper. Na premiérovom turnaji Fabriq MMA ho preverí Kirill Medvedovsky
Zdroj: Oktagon MMA
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už druhá zmena súpera v priebehu mesiaca.

Vychádzajúca domáca MMA hviezda Karol Ryšavý mal 5. novembra na premiérovom turnaji novej bojovej organizácie Fabriq MMA zápasiť v hlavnom zápase s nebezpečným Poliakom, bývalým šampiónom Oktagonu, Mateuszom Legierskim. 

Parádny očakávaný zápas pre všetkých milovníkov zmiešaných bojových umení, ktorý visel vo vzduchu už roky, sa však znova odložil pre zranenie Legierského. Poliaka mal nahradiť Gruzínec Paata Tsxapelia, nakoniec sa na galavečere v Mestskej športovej hale v Trnave nepredstaví ani on. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FABRIQ MMA (@fabriq_mma)



Nahradí ho izraelský bojovník Kirill Medvedovsky, ktorý má čierny pás v brazílskom džiu-džicu. Ten pre slovenského zápasníka nebude rozhodne jednoduchou výzvou. Má štyri zápasy v prestížnom Bellatore (druhá najväčšia MMA organizácia na svete).

Pobil sa aj v Oktagone s Leom Brichtom. Z dvanástich výhier dokázal až sedemkrát vyhrať na submisiu. Karolovi Ryšavému sa v priebehu mesiaca zmenil už druhýkrát súper, čo rozhodne nie je ľahké na prípravu, a podobné zmeny sa vedia odraziť aj pri výkone v klietke.

Zverenec Attilu Végha, ktorý je hlavou celej organizácie, však určite nebude chcieť na domácej pôde odchádzať ako porazený. Na novembrovom turnaji sa okrem Ryšavého predstavia aj Gábor Boráros, Roman Paulus či Denis Farkaš. Bojovníkov v klietke bude predstavovať raper Rytmus

Domov
Zdieľať
Diskusia