Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
19. októbra 2022, 13:21
Čas čítania 1:24

VIDEO: Na austrálskej pláži more vyplavilo 1,5-metrový kus morského živočícha. Je to veľrybí penis, špekulujú ľudia na Tiktoku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Video z pláže, kde kus rybieho trupu vyplavilo, už videli milióny ľudí na Tiktoku.

Na pláž pri meste Townsville v austrálskom štáte Queensland voda vyplavila obrovský kus morského živočícha, ktorý vyvolal množstvo otázok na Tiktoku. Používateľka s menom Afri Gregory zdieľala video, v ktorom kráča po pláži s krištáľovo čistou vodou, no odrazu kameru otočí na približne meter a pol dlhý kus rybieho tela, informuje Newsweek.

„Je to obrovské, pozrite! Toto je moja noha, je to veľké ako moja noha. Fuj, nechutné,“ hovorí Gregory vo videu, keď sa snaží ľuďom na internete ukázať, na čo narazila. Prvé video doteraz videli viac ako 3 milióny ľudí, pokračovanie pritiahlo ešte o milión pozretí viac. Každý sa snažil rozlúštiť záhadu rybieho pozostatku.

@bootscootinaf Wasn’t expecting that 😅😖 #australia#northqueensland#fyp♬ original sound - moonlight 🌙✨

Zoologička vidí podobnosť s veľrybím pohlavným údomV komentároch sa hneď začalo špekulovať, že kus rybieho tela je v skutočnosti odtrhnutý veľrybí pohlavný úd. Tieto špekulácie nepotvrdila, ale ani nevyvrátila zoologička Vanessa Pirotta z Macquarie University, podľa ktorej to môže byť hocijaká súčasť morského živočícha.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

„Môže to byť čokoľvek, časť náhodného morského tvora, napríklad žraločej pečene,“ uvažovala zoologička, ktorá však rozumie, prečo ľudia predpokladajú, že naozaj ide o veľrybí penis. Sama skonštatovala, že „tvar, veľkosť a celková podobnosť“ vyzerajú ako veľrybí úd.

K tomuto záveru prišli aj ľudia na Tiktoku, pretože Gregory medzitým v najnovšom videu porovnáva svoje zábery z pláže s fotografiami veľrybieho pohlavného údu.

Podobnosť je podľa nej, ako aj podľa ľudí v komentároch značná. Gregory dodáva, že v článkoch vyčítala príbehy o tom, ako si veľrybí samci dokážu pri šarvátkach v mori penisy odhryznúť, a tak sa z času na čas môžu vyplaviť na náhodnej pláži.

@bootscootinaf Replying to @Dave as requested guys- here is a better video. What do you think it is? #australia#northqueensland#fyp♬ original sound - moonlight 🌙✨

Domov
Zdieľať
Diskusia