Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. októbra 2022, 18:15
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Dominika Mirgová a Aless si to rozdajú v boxe na turnaji Fight Night Challenge 3

Dominika Mirgová a Aless si to rozdajú v boxe na turnaji Fight Night Challenge 3
Zdroj: Wikimedia Commons/Nikita Solovyov
ŠPORT ALESS BOJOVÉ ŠPORTY BOJOVÉ UMENIA BOX DOMINIKA MIRGOVÁ FIGHT NIGHT CHALLENGE SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Sily si zmerajú v Brne 27. decembra.

Promotéri domácej organizácie Fight Night Challenge oznámili ďalší skvelý zápas na nabitej karte blížiaceho sa tretieho turnaja. Okrem mužov sa po prvýkrát pobijú aj ženy, konkrétne dve populárne slovenské speváčky. Na prvý pohľad krehké dievčatá sa budú musieť premeniť na tvrdé bojovníčky.

Zápasiť budú Alessia Capparelli, známa najmä ako Aless, a bývalá „superstaristka“ Dominika Mirgová. Rozdajú si to v boxe. Organizácia počas doterajších dvoch turnajov ponúkla divákom viacero atraktívnych zápasov, ako napríklad Separ vs. Majk Spirit či Rytmus vs. Moloch Vlavo. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aless (@aless_capparelli)


Tretia akcia v poradí prinesie aj prekvapivý, no rozhodne vítaný zápas dvoch legiend česko-slovenskej bojovej scény. Sú nimi Václav Sivák a Tomáš Deák. Okrem toho uvidíme v boxerskom ringu proti sebe stáť známych MMA zápasníkov Mareka Bartla a Karola Ryšavého, ktorí si už raz sily zmerali v Oktagone.

Zatiaľ čo vtedy dominoval Ryšavý, uvidí sa, či vo veľkých rukaviciach čisto v postoji, navyše bez možnosti kopov bude schopný vyhrať znova alebo mu Bartl oplatí vlaňajšiu prehru. Očakávaný turnaj sa uskutoční v brnianskej Zoner BobbyHall koncom roka, 27. decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia