Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
5. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:05

TOP 3 v stredu: Opitý vodič v Čadci zrazil mamu s dvomi deťmi, Dědeček svoj čin oľutoval a Slováci prajú výhru skôr Ukrajine

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
TOP 3 v stredu: Opitý vodič v Čadci zrazil mamu s dvomi deťmi, Dědeček svoj čin oľutoval a Slováci prajú výhru skôr Ukrajine
Zdroj: Refresher

Aj dnešok priniesol kopu zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

Opitý vodič v Čadci zrazil mamu s dvomi deťmi

V Čadci zrazil opitý 37-ročný vodič ľudí na chodníku. K nehode došlo na ceste druhej triedy. Vodičovi po nafúkaní namerali 1,79 promile alkoholu v krvi. Zrazil matku s dvomi deťmi. Po nehode v nemocnici hospitalizovali s odreninami, pomliaždeninami a tržnými ranami matku s jedným dieťaťom a vodiča auta. Dieťa je hospitalizované na detskej JIS.

Viac sa dozvieš TU.

nehoda autonehoda Čadca
Zdroj: FB (Polícia SR)

Dědeček svoj čin oľutoval

Prokurátor bratislavskej prokuratúry Rastislav Remeta na dnešnej tlačovej konferencii potvrdil, že Dušana Dědečka chcú stíhať väzobne, pretože existuje riziko, že sa pokúsi vyhnúť trestnému stíhaniu alebo trestu. Polícia takisto dohliada na to, aby si neublížil sám. Remeta zároveň potvrdil, že vodič čin oľutoval. Dátum výsluchu ešte nebol stanovený.

Viac sa dozvieš TU.

dedecek, zochova
Zdroj: TASR/Alexandra Kubalová, https://deaflympic.sk/

Slováci prajú výhru skôr Ukrajine

Organizácia Globsec si v agentúre na prieskum verejnej mienky Focus objednala nový prieskum o postojoch obyvateľov Slovenska k vojne na Ukrajine. Víťazstvo Ukrajiny vo vojne si želá celkovo 47 % ľudí. Na druhej strane si víťazstvo Ruska praje asi len pätina obyvateľov – 19 %. Neutrálnu možnosť „je mi to jedno“ alebo neochotu odpovedať prejavila tretina respondentov.

Viac sa dozvieš TU.

Ukrajina vlajka
Ukrajina. Zdroj: TASR/AP/Efrem Lukatsky

Instagramový post dňa: Známe herečky si na Instagrame strihajú vlasy na podporu Iránok

Známe francúzske herečky si vo videu zverejnenom v stredu na Instagrame ostrihali v rámci solidarity s protestujúcimi ženami v Iráne vlasy. Týmto gestom chcú podporiť iránske ženy, ktoré po smrti 22-ročnej Iránky Mahsy Amíníovej protestujú za svoje práva. Vo videu sa objavili belgická speváčka Angèle, francúzske herečky Marion Cotillard, Juliette Binoche, Isabelle Huppert či dve britské herečky s úzkymi väzbami na Francúzsko: Charlotte Rampling a Jane Birkin.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @marioncotillard

Domov
Zdieľať
Diskusia