Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Daniel Mikolášik
5. októbra 2022, 15:41
Čas čítania 0:56

Aktualizované: Opitý vodič v Čadci zrazil mamu s dvomi deťmi na chodníku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Policajti nehodu dokumentujú.

V Čadci v stredu popoludní zrazil vodič ľudí na chodníku. Žilinská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti. K nehode došlo približne o 13.40 h na ceste druhej triedy. Vodičovi po nafúkaní namerali 1,79 promile alkoholu v krvi.

Pri nehode zrazil matku s dvomi deťmi. Vodiča aj chodkyňu s deťmi po nehode previezli do nemocnice. Išlo o 37-ročného vodiča, ktorý šoféroval osobné auto značky Peugeot v smere od obce Raková do Čadce. 

 

„Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v smere jazdy prešiel s vozidlom na chodník, kde došlo k stretu osobného motorového vozidla a chodkyne s dvoma maloletými deťmi. Po dopravnej nehode bola chodkyňa s dvoma maloletými deťmi aj vodič motorového vozidla prevezení na ošetrenie do nemocnice,“ uviedla polícia.

Policajti na mieste vykonávajú prvotné procesné úkony s cieľom zdokumentovania dopravnej nehody. „Ďalšie informácie poskytneme neskôr,“ uviedli.

Aktualizácia 16.54 – Po nehode v nemocnici hospitalizovali s odreninami, pomliaždeninami a tržnými ranami matku s jedným dieťaťom a vodiča auta. Dieťa je hospitalizované na detskej JIS.

19. apríla 2024, 14:00 Čas čítania 1:51 Toto je 5 dôvodov, ktoré ťa prinútia zvážiť kúpu e-kolobežky. Je to lacnejšie, než si možno myslíš Toto je 5 dôvodov, ktoré ťa prinútia zvážiť kúpu e-kolobežky. Je to lacnejšie, než si možno myslíš

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorí ošetrili a do nemocnice previezli dve dospelé osoby a dieťa. Viac detailov k zásahu nemôžem nateraz poskytnúť,“ uviedla pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová.

„Dieťa je hospitalizované na detskej JIS a momentálne absolvuje ďalšie vyšetrenia, matka je hospitalizovaná s pomliaždeninami dolnej končatiny. Šofér mal pomliaždeniny a odreniny a momentálne tiež absolvuje vyšetrenia,“ uviedol riaditeľ Kysuckej nemocnice v Čadci Martin Šenfeld.

Domov
Zdieľať
Diskusia