Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
24. septembra 2022, 20:08
Čas čítania 1:24

Jana Bittó Cigániková podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie, skončila na pohotovosti

Kategória:
News
Uložiť Uložené

„Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák,“ opisuje zážitok Cigániková.

Jana Bittó Cigániková vo svojom statuse na Facebooku oznámila, že podáva trestné oznámenie na Romanu Tabák za fyzické napadnutie.

„Romane Tabák sa nikdy nijako špeciálne nevenujem. Často ľudia vravia, že sa hádame, ale nenájdete jediný status alebo osobný útok na ňu odo mňa. Háda sa len Romana a na úrovni, na akú má,“ začína svoj status Cigániková. 

Vonku bola so svojimi kamarátkami a manželom. Situácia sa odohrala v bratislavskom podniku, kde sa neskôr konal koncert. Podľa Cigánikovej bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák.

Cigániková ďalej v statuse opisuje, ako situácia pokračovala. Tabák ku nej podišla a začala verbálne útočiť na jej osobu. Počas útokov z jej strany sa Cigánikovej podarilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať. Tabák však v útokoch pokračovala.

 

„Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká ,inteligencia‘ reprezentuje svojich voličov v parlamente. Myslela som, že keď si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú, čo stvára, že sa upokojí,“ dodáva. 

Opak bol však pravdou. Poslankyňa Tabák ju vraj začala ťahať za vlasy a fyzicky napádať.

„Ľudia, ja som cítila takú sprostredkovanú hanbu ako ešte nikdy. Celý čas som sedela a nijako som útok neopätovala, len som opakovala dookola, či je normálna, nech sa upokojí a nech ma pustí. Veď sme na verejnosti a reprezentujeme parlament.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Pani poslankyňa bola však v takom animálnom amoku, že nevedela prestať, nevedela sa absolútne ovládať. Ľudia na ňu kričali, aby prestala, ťahali ju odo mňa, ale ona niekoľko minút neustále útočila a ešte sa aj postavila, aby mala lepšiu ,páku‘ pri ťahaní mojich vlasov. Neuveriteľné niečo,“ píše Cigániková, ktorá nemôže uveriť tomu, čo sa stalo. 

Po chvíľke konflikt ustál a Cigániková si myslela, že je všetkému koniec. Opäť sa však zmýlila. „Jej výkon sa jej však zdal zrejme nedostatočný, tak sa po chvíli vrátila, aby mi sediacej bez slova vrazila taký úder do hlavy, aký len tenistka vie dať pravačkou. A opäť odišla,“ píše v statuse. 

Cigániková napokon skončila v nemocnici na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku. Následne na polícii podala trestné oznámenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia