Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Ema Stanovská
31. augusta 2022, 13:49
Čas čítania 0:26

FOTO: Pred 25 rokmi zomrela lady Diana. Pozri si výber jej najikonickejších módnych outfitov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Diana bola mimoriadne obľúbená pre svoju charizmu, plachosť, charitatívne aktivity, ale aj vynikajúci módny vkus.

Svet si dnes pripomína 25. výročie úmrtia princeznej z Walesu Diany Frances Spencer, ktorú všetci poznali ako lady Diana. Bola prvou manželkou Charlesa, princa z Walesu a následníka britského trónu, matkou princov Williama a Harryho.

Princezná zomrela vo veku 36 rokov pri autonehode v Paríži 31. augusta 1997. Lady Diana odchádzala s partnerom Dodim al-Fayedom z hotela Ritz do jeho bytu. Ich auto, ktoré vraj šoféroval opitý vodič Henri Paul, prenasledovali paparazzovia. Krátko po tom, čo vošli do tunela Alma, ich Mercedes vpálil do trinásteho stĺpa.

Diana bola mimoriadne obľúbená pre svoju charizmu, plachosť, charitatívne aktivity, ale aj vynikajúci módny vkus. V galérii si môžeš pozrieť výber jej najikonickejších outfitov.

Legendárne čierne šaty od Christiny Stambolian, ktoré si Diana obliekla pri návšteve Serpentine Gallery v Londýne v júni 1994. Diana, princezná z WalesuLady Diana v elegantnom červenom kostýme na palube novej výletnej lode Royal Princess, pomenovanej na jej počesť.Princezná z Walesu mala cit aj na športové oblečenie. Na fotke odchádza v mikine Virgin Atlantic z posilňovne v Londýne v novembri 1995. Tento outfit fanúšikovia často kopírovali.
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia