Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
26. augusta 2022, 18:49
Čas čítania 0:50

Keanu Reeves prišiel nečakane na svadobnú hostinu britského páru. Zagratuloval mladomanželom aj si s nimi vypil

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Keanu Reeves prišiel nečakane na svadobnú hostinu britského páru. Zagratuloval mladomanželom aj si s nimi vypil
Zdroj: Getty Images/Greg Doherty

Hviezda Matrixu prišla krátko po tom, ako si manželia povedali svoje áno.

Britský pár neveril vlastným očiam, keď na jeho svadbu v hoteli v Northamptonshire vtrhol Keanu Reeves. Píše o tom Daily Mail

Päťdesiatsedemročný hollywoodsky herec skrížil cestu Nikki a Jamesovi Roadnightovcom v ich veľký deň. Keanu bol ubytovaný v tom istom štvorhviezdičkovom hoteli, kde sa konala svadba. Cena izieb sa v ňom začína na 266 librách za noc (približne 315 eur) a dosahuje až 495 libier (približne 587 eur).

Hviezda Matrixu prišla spolu s mladomanželmi oslavovať krátko po tom, ako si manželia povedali svoje áno. Krátko nato narazil na herca ženích priamo v bare. 

„Môj manžel ho uvidel v bare a podelil sa s ním o novinku, že sa práve oženil. Pozval ho, aby nás prišiel pozdraviť a vypiť si, ak chce,“ hovorí nevesta Nikki. 

„Bol veľmi milý, priateľský a zablahoželal nám k svadbe. Bol tiež natoľko láskavý, že sa k nám pridal na niekoľko fotografií. Neskôr si dokonca našiel čas aj na to, aby sa porozprával s niektorými našimi hosťami. A aj s nimi sa ochotne odfotil,“ neskrývajú svoje nadšenie mladomanželia.

Predpokladá sa, že Keanu býva v honosnom hoteli kvôli práci na dokumentárnom filme o pretekárskej lige pre Disney+.

Domov
Zdieľať
Diskusia